[VlDEO] “Kenapa Ayah Pergi”- Ank KeciI Mnangis Lihat Van Jnazah Ayah Lalu Depan Rumah

Memang tidak dapat dinafikan kehiIangan individu yang tersayang amat perit untuk diteIan. Lebih-lebih lagi jika ia meIibatkan ibu bapa kita sendiri.

Walaupun agak sukar untuk terima kenyataan berkenaan, namun kita sebagai hambaNya perlu akur dan reda dengan ketentuan yang telah ditetapkan oleh Allah SWT.

MninggaI Dunia Kerana C0VlD-19

Video yang dimuat naik seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai Liza Naim, mengundang seb4k orang ramai apabila kedengaran suara,

kanak-kanak mn4ngis sebaik van yang membawa jn4zah pesak1t C0v1d-19 memperlahankan kenderaan sebelum berhenti di hadapan rumah.

Menurut perakam, jirannya itu mempunyai empat orang ank yang masih kecil namun dijemput Illahi sebaik dijngkiti C0VlD-19.

Ayah.. Ayah.. Kenapa ayah pergi.

Turut kelihatan kanak-kanak tersebut ditenangkan oleh penjaganya. Kejadian dikatakan berlaku di Taman Krubung Jaya, Melaka.

Turut kelihatan kanak-kanak tersebut ditenangkan oleh penjaganya. Kejad1an dikatakan berlaku di Taman Krubung Jaya, Melaka.

‘Meninggalkan 4 orang anak masih kecil’

‘Semoga anak-anak ni kuat’


Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata warganet turut sebak dengan nasib yang men1mpa kanak-kanak tersebut dan dalam masa yang sama turut mendoakan supaya arwh ayahnya ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. Al-Fatihah.

VlDEO:

Sumber : lizanaim93 via OH Bulan