Bapa rakan sekelas naik minyak h3mpas dan c3kik kanak2 tahun 3 sampai luny4i

Se0rang murid tahun tiga sebuah sekolah rendah di daerah ini c3dera akibat dic3kik, diangkat dan diIep4skan ke tanah oleh bapa rakan sekelasnya, pada Ahad.

Ketua PoIis Daerah Kuala Terengganu, Asisten Komisi0ner Abdul Rahim Md Din berkata, dalam kejadian jam 1 tengah hari itu, mngs4 dikatakan bermain sebelum berlaku pers3Iisihan faham dengan rakan itu di luar p4gar sekolah.

Katanya, mngs4 yang berusia sembilan tahun dikatakan telah men4mparr rakan sekelasnya, sebelum kanak-kanak itu meng4du kepada bapanya.

“Berikutan itu bapa rakannya bertlndak menc3kik dan meng4ngkat mngs4 lalu menjatvhkannya ke tanah menyeb4bkan kepaIa mngsa mengaIami Iuka keciI dipercayai terkena batu,” katanya ketika dihubungi pada Isnin.

Beliau berkata, pihak sekolah kemudian menghubungi bapa mngs4 yang kemudian datang meng4mbil anaknya dan seterusnya membuat Iap0ran poIis.

Katanya mngsa telah dirujuk ke H0spitaI Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) Kuala Terengganu dan mendapat raw4tan sebagai p3saklt Iuar.

Beliau berkata k3s disi4sat di bawah Seksy3n 323 Kanun Kes3ksaan kerana mendatangkan kec3deraan.

Sumber : awani

Pihak Portal Islamik tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Oscar’s Oasis Ya.

Jemput join group ni, sama2 kita berkongsi info islamik. inshaAllah bermanfaat disana. terima kasih atas kerja sama anda semua.
Nak Join –> Klik Disini

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: