“Jaga Diri Jaga Kesihatan..” Ruhainies Dikejarkan Masuk Ke sebuah pusat perubatan

Pelakon berbakat, Ruhainies mengalami keravunan makanan sehingga terpksa dikejarkan ke sebuah pusat perubatan di ibu negara, baru-baru ini.

Menerusi perkongsian di laman Instagram, pelakon berusia 29 tahun itu berkata dia mengalami muntahMuntah tervk dan saklt perut ketika waktu bekerja.

“0nly G0d knows how i felt at this moment.. was d0wn with food p0isoning last few days, thats why i was a bit quiet lately.

“Today je rasa betul2 recover from vomiting and st0mach/chest cramps, can’tRemember when was the last time i kena food p0lsoning tervk macam ni.

“Kena kerja while you saklt tu sksa okay. Orang macam kami ni MC (cuti saklt) tkde value tau. N0 matter what happens, kena kerja jugak supaya tk menyusahkan orang lain,” tulisnya.

Sementara itu, pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta itu mengucapkan terima kasih kepada pihak produksi yang memahami situasinya sekali gus mengambil sedikit masa bagi menyambung penggambaran.

“Thank you to my drama production yang sangat understanding, dorang bagi i calltime lewat for the next day untuk shooting. Alhamdulillah, now i’m getting muchhhhh better.

“Pesanan Anis, jaga diri, jaga kesihatan okay. No matter how hard you work, how much you gain, kesihatan tu no.1 so that you can earn more, and give more,” ujarnya.

Rata-rata rakan artis dan pengikutnya menitipkan doa kepada Ruhainies agar segera sembuh dan terus diberikan kesihatan yang baik.

Sumber : omm , ig

Pihak Portal Islamik tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Oscar’s Oasis Ya.

Jemput join group ni, sama2 kita berkongsi info islamik. inshaAllah bermanfaat disana. terima kasih atas kerja sama anda semua.
Nak Join –> Klik Disini

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: