‘Jangan k3cam keterlalu4n’pegu4m siti bainun akan mengambil tind4kan jika n3tizen terus buat tuduh4n melamp4u .

Nurul Hafidzah Hassan menganggap pelak0n Nabila Huda dan pengacara Awal Ashaari bersifat kebud4k-bud4kan apabila mel4belnya gil4 glam0r,

selepas dia menjadi tul4r berikutan membel4 Siti Bainun dalam k3s pender4an kanak-kanak sindr0m d0wn, Bella.

Nurul Hafidzah berkata, dia hanya menjalankan t4nggung.jaw4bnya sebagai se0rang pegu4m dan dua orang pelak0n, jika ingin mel4hirkan rasa tidak pu4s h4ti, seharusnya m4rah kepada 0rang yang meny4man mereka.

“Saya rasa perkara tu (apa dibuat Nabila dan Awal) sangat picls4n, benda tu tidak dapat membuat sesuatu perdeb4tan secara f4kta. Sebenarnya bagi saya ia agak lucu sebab saya rasa macam kiddlsh begitu.

“Apa yang saya lakukan seperti hantar surat tuntut4n s4man semua itu ialah pr0ses biasa untuk membawa sesebuah k3s ke m4hkamah.

“Mereka sepatutnya m4rah 0rang yang s4man mereka, bukan m4rah pada p3guam. Pegu4m hanya mel4ksanakan tugas,” katanya kepada mStar.

Nabila Huda dan Awal Ashaari menyif4tkan Hafidzah sebagai gil4 glam0r.

Nurul Hafidzah diminta mengul4s mengenai tind4kan Nabila Huda dan Awal Ashaari yang memuat naik p0sting di m3dia s0sial dengan menvduh dia suka mencari pvblisiti.

Kedua-dua 4rtis itu turut terkait dengan k3s sam4n yang mana Nurul Hafidzah merupakan pegu4m dilantik mewakili pihak pl4intif bagi meny4man mereka.

Awal pernah dis4man oleh sebuah sy4rikat hiasan d4laman kerana memfitn4h berhubung kerja-kerja pengub4hsuaian rumah.

Sementara Nabila Huda pula dikatakan menulis p0sting dengan menvduh seorang 4ktivis kem4nusiaan meny4lahgunakan barang-barang m4ngsa b4njir.

Nurul Hafidzah kemudian menjadi med4n kutvkan netlz3n selepas dia membel4 Siti Bainun berhubung pender4an terhadap Bella yang turut mendapat perh4tian masy4rakat.

Sebenarnya bagi saya ia agak melucukan sebab saya rasa macam kiddlsh begitu

Selain itu, Hafidzah yang sering menerima kec4man sejak kebelakangan ini berkata, dia tidak boleh menutvp mulut 0rang untuk terus m3mbenclnya.

Bagaimanapun, dia juga mempunyai h4k dalam mempert4hankan dirinya jika sesuatu tudvhan itu dilihat mel4mpau dan keterl4luan.

“Kalau mereka buat begitu supaya 0rang bencl saya, saya tak boleh buat apa-apa… saya jadi diri sendiri saja.

“Terpulang kepada mereka. Cumanya jika mereka bercakap begitu boleh timbvlkan kes4n lain, saya juga berh4k pert4hankan diri,” ujarnya.

Sumber: Mstar

Pihak Portal Islamik tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Oscar’s Oasis Ya.

Jemput join group ni, sama2 kita berkongsi info islamik. inshaAllah bermanfaat disana. terima kasih atas kerja sama anda semua.
Nak Join –> Klik Disini

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: