Kecᴏh Pɑsɑl (Videᴏ) Ebit Lew Tersebɑr, Adɑ Pihɑk Mɑhu Jɑtvhkɑn Ebit Lew?

Nampaknya nama pendakwah popular, Ebit Lew masih terus diperkatakan sehingga kini. Namun bukan mengenai mi$i kemanusiaan di G4za, sebaliknya ada pula i$u yang kurang sedap untuk didengari.

Menerusi pencarian di laman Twitter, warganet rancak berbual tentang dakwaan sebuah ‘vide0’ berkaitan pendakwah tersebut yang dikatakan sudah mula terseb4r di media sosial.

Isu berkenaan turut mengundang tanda tanya orang ramai, dimana ada segelintir berusaha mahu mencari jawapan kepada punca sebenar tetapi masih tidak berhasil.Justeru persoalan di sisi lain, mengapa satu persatu perkara timbvl ketika ini seolah-olah ada pihak yang mahu menj4tuhkan pend4kwah berusia 36 tahun itu?

Walaupun terus menjadi bualan ramai, sehingga kini tiada sebarang kenyataan daripada Ebit berhubung d4kwaan tersebut.

Terdahulu, nama Ebit mula h4ngat diperkatakan selepas penyanyi rap Caprice berkongsi mahu melakukan pendedahan berkaitan mi$i jih4dnya ke G4za.

Sumber : ohmm

Pihak MediaPortal Press tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman social ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik,

akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Terima Kasih