Lelaki Ini Telah ᴍᴇʟᴀɴɢɢᴀʀ Ibu dan Anak Tetapi Ramai Wanita ‘Back Up’ Dia Sebab ‘Handsome’.

Kini, viral pula di TikTok dimana ramai pengguna wanita di platform itu menyokong seorang pesalah yang telah ᴍᴇʟᴀɴɢɢᴀʀ seorang wanita dan bayi yang,

sedang melintas hanya kerana lelaki tersebut mempunyai wajah yang agak kacak. Sedih bila tengok video stroller baby tu.

Sebelum ini, videonya berada di mahkamah telah tular di media sosial sebab ramai yang kata lelaki ini handsome. ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ itu telah berlaku di Tampa, Florida, Amerika Syarikat pada tahun 2018.

Video Player

https://www.trendnews48h.com/wp-content/uploads/2021/07/ssstiktok_1625364059.mp4?_=1

Untuk pengetahuan anda, pesalah tersebut ialah Cameron Herrin yang berusia 21 tahun. Dia telah ᴍᴇʟᴀɴɢɢᴀʀ ibu dan anak yang baru berusia setahun tersebut,

ketika dia dikatakan sedang ʙᴇʀʟᴜᴍʙᴀ haram dengan memandu kereta Mustang yang dihadiahkan oleh keluarganya selepas berjaya menamatkan persekolahan, lapor Tampa Bay Times.

Difahamkan, Cameron telah didapati bersalah dan dia juga telah dijatuhkan hukuman penjara selama 24 tahun. Namun, yang menarik perhatian adalah apabila rata2 wanita di TikTok telah menyuarakan sokongan mereka kepada lelaki itu.

Korang boleh baca sendiri komen2 wanita yang support pesalah ni.

Ada juga antara mereka yang menyifatkan Cameron Herrin itu macam watak bad boy dalam filem dan novel terutamanya di Wattpad.

Selain itu, ada juga yang kata lelaki ini juga berhak untuk mendapatkan peluang kedua kerana kemalangan itu berlaku ketika dia masih remaja.

Namun, rata-rata netizen lain di Twitter berpendapat wanita-wanita ini tak sepatutnya menyokong pesalah sebab gara-gara tindakannya pada ketika itu, dua nyawa berharga telah melayang.

Sumber: Tampa Bay Times, Twitter , LobakMerah
Jangan Lupa Like Dan Komen Ya !!!