“Mama Rindu” Genap Tiga Tahun Anak Pergi Mengadap Illahi, Ini Doa Nora Ariffin Buat Permata Hatinya

Penyanyi, Datuk Nora Ariffin menitipkan dedikasi r1ndu terhadap Allahyarham anaknya, Muhammad Syakir Alif yang telah genap dua tahun kembali ke Rahm4tullah.

Sebagai ibu, Nora atau nama sebenarnya Wan Norafizah Wan Ariffin mengakui dia reda dengan ujian yang sudah tertulis.

“14 Disember 2019, dua tahun berlalu. Ibu mana yang tidak r1ndukan anaknya. Ibu mana yang sanggup kehilangan anaknya. Redha…

“Hanya itu yang mampu dilakukan kerana semuanya sudah tertulis. Allah yang tentukan semua. Kita hanya hambaNya,” tulis Nora menerusi satu perkongsian di Instagram.

Dalam pada itu, Nora turut berdoa, semoga r0h arw4h ditempatkan di kalangan orang yang beramal soleh.

“Ya Allah, Ya TuhanKu, Kau ampunilah segala d0sa-d0sa anakku, tenangkanlah Alif, tempatkanlah Alif bersama orang-orang yang soleh.

“Moga-moga, kami semua dapat bertemu di syurga nanti. Mama r1ndu Alif Johan. Al- fatihah (dibaca),” tulisnya lagi.

Terdahulu, Muhammad Syakir Alif telah disahkan men1ngg4l dvnia pada usia 20 tahun pada 14 Disember 2019 di kediaman keluarga.

Sebelum itu, penanyi lagu Deb4ran ini diuji apabila suaminya yang juga komposer terkenal, Johan Nawawi telah pergi mengadap Illahi pada pada 24 Mac 2017 pada usia 52 tahun ak1bat ser4ngan j4ntung.

Pada 2 Disember lalu menerusi Instagram, Nora mengesahkan dia sudah bergelar isteri kepada Dr Rushdi yang juga sahabat baik arw4h suami.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: MH