Pemuda Terus Keluar Kereta, Na!k Ang!n Lihat ‘Jantan’ Tinda$ Teman Wanita Tepi Jalan

Siapa yang tidak gera.m melihat ada insan yang teran1ya di depan mata lebih-lebih lagi seorang wanita. Jika kita merupakan individu normal, rasanya tidak tergam.ak menga$ari seorang wanita apatah lagi memperma.lukan mereka di depan umum.

Boleh jadi wanita itu melakuk.an ke$alahan, namun kekera$an atau menga1bkan mereka bukan solusi untuk menyele$aikan maSalah.

Lihat wanita tertinda$

Oleh itu, menerusi satu perk0ngsian yang tul.ar di akaun TikTok milik Nazri nazarudin, dia telah memuat naik video yang dirakam rakannya secara kebetulan ketika dia keluar dari kereta dan menegur tindak.an seorang lelaki yang menga$ari teman wanitanya.

Video Player

Cuma bantu lera!kan

Nazri mengak.ui tidak mengenali mereka namun berasa terpanggil untuk menegur tinda.kan kur.ang aja.r lelaki ter$ebut apabila melihat wanita tersebut seperti tertinda$.

Dia memaklumkan yang teman wanita lelaki tersebut menangis sambil menjer1t-jer1t ditepi jalan.

Bagi menjelaskan keadaan sebenar, Nazri sama sekali menjelaskan ini semua bukan rekaan dan dia langsung tidak berfikir ingin menjadi hero. Cuma rasa terpanggil mendama!kan keadaan kerana sedar mempunyai ibu dan adik-beradik perempuan.

Terima kasih kerana bantu bang, Tindakan pengguna TikTok itu telah mendapat pelbagai maklum bala$ daripada warganet yang rata-rata menyebelahinya.

Ada warganet yang berkongsi kisah pernah menjadi mang$a lelaki sebegitu dan ada juga yang meminta untuk mendengar penerangan dari kedua-dua belah pihak sebelum menyalahkan satu pihak sahaja.

Sumber : OMM