Penyanyi Aishah Mengucapkan Terima Kasih Kepada Semua Yang Mendokannya… Alhamdulillah Seorang Lagi C0v!d Fight3r Menang Dalam Perjuangan Bers3njatakan Doa Orang Ramai…

Sebelum ini Aisyah memohon orang ramai mendoakannya yang sedang melawan penyakit tersebut. Beliau turut meluahkan terdapat banyak perkara yang perlu dibuat dan belum bersedia untuk,

menghadapi perkara yang tidak diingini, namun berkat doa orang ramai telah memberikan kekuatan kepada beliau untuk melawan penyakit ini sepertimana yang dikongsikan oleh beliau;

KUALA LUMPUR – Penyanyi Aishah melahirkan rasa syukur apabila dibenarkan pulang ke rumah semalam selepas 12 hari m3lawan C0v!d-I9 di hospital.

Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakannya sepanjang dirinya dijangkiti wabak itu.

Menurut penyanyi berusia 56 tahun ini, sudah ditakdirkan dia jangkiti juga virus tersebut biarpun hanya berada di rumah sepanjang tempoh dua tahun.

“Alhamdulillah… tak tahu nak cakap apa. Betapa bersyukurnya hari yang dinanti-nantikan. Dapat balik rumah. Terima kasih, Alhamdulillah.

“Terima kasih kepada semua yang mendoakan. Sekarang ini, doakan saya terus sembuh sepenuhnya. Nasibnya, saya dua tahun duduk rumah, Allah nak jadikan, kena juga.

“Jaga diri. Terima kasih kepada semua barisan hadapan yang menjaga saya selama 12 hari di hospital,” katanya.

Penyanyi yang terkenal menerusi lagu Janji Manismu itu berkongsi berita gembira tersebut menerusi laman Instagram miliknya.

Aishah dimasukkan ke Hospital Ampang pada 30 Ogos lalu selepas disahkan p0sit!f C0v!d-I9 dan mengalami simptom d3mam panas dan s3mput.

Dua hari dirawat di hospital akibat C0v!d-I9, Aishah memberitahu 0ksigennya turun ke paras 88 peratus selepas doktor cuba membuka alat pernafasan tersebut. –

Sumber: MalaysiaGazette