SAYU, ‘KoperaI Kimi Pergi Jua, Berakhir Sudah Pendritaanmu’ Tenanglah Disana..

Innalillahiwainnailaihirajiun. K0peral Hakimi mningg4l dunia aklbat k4nser perut. Berehatlah dengan tenang.. Buat isteri, semoga tabah dengan ujian ini.. sama2 sdekahkan Al fatihah buat arw4h..

SEORANG angg0ta Pasuk4n Mencari dan MenyeIamat Khas Malaysia (SMART), K0peral Mohd Hakimi Talib mningg4l dvnia aklbat k4nser perut, malam tadi.

Mohd Hakimi, 35, mengh3mbuskan naf4s ter4khir ketika menerima rawat4n di Institut K4nser Negara (IKN), Putrajaya pada 9.58 malam.

Berita pem3rgian Allahy4rham turut dimakIumkan menerusi satu kenyataan di Faceb0ok rasmi SMART, pagi ini.

“Duk4cita dimaklumkan bahawa K0peral Mohd Hakimi Talib yang pernah bertug4s di sek$yen heavy USAR 4, Pasukan Mencari dan MenyeIamat,

Khas Malaysia (SMART) telah kembali ke rahmatullah pada 31 Mac 2021 JAM 9.58 malam tadi di Institut K4nser Negara (IKN), Putrajaya.

“Semoga Allahy4rham ditempatkan daIam kaIangan orang-orang yang berim4n dan Semoga r0hnya dicucvri rahmat. Semoga Allah permudahkan urusannya di sana. Al-Fatihah,” katanya.

Difahamkan, Allahy4rham Mohd Hakimi mningg4lkan se0rang isteri dan dua anak yang masih keciI.

Sementara itu, rakan-rakan Allahy4rham turut sama menitipkan ucapan tkziah buat ahIi keIuarganya selain mendoakan agar mereka tab4h dengan ujian ini.

Sumber : santaiviral