Syahmi sazli dan isterinya tidak kek0k jual air dibazar , mendapat pujian ramai netiz3n .

Pengarah dan Youtub3r terkenal, Syahmi Sazli sekali lagi mendapat perh4tian ramai selepas tul4rnya dia bersama isteri, Anissa Faizul dilaman sosi4l. Ini kerana, mereka dilihat hvmble berniaga air di bulan puasa.

Sikap mereka ketika berniaga juga menerima pujian oleh warg4net apabila Syahmi Sazli juga digel4r sebagai Youtub3r paling hvmble meskipun kejayaannya kini bukanlah r4hsia lagi.

Menerusi satu perk0ngsian vid3o menunjukkan gelagat Syahmi Sazli dan isteri dirak4m ketika menjual air bersama. Air yang dijual mereka juga dalam pada masa yang sama difahamkan telah vir4I.

Perk0ngsian vid3o oleh akaun bernama, Milobenggg_ di aplikasi tersebut dihujani dengan ratusan reaksi memuji sik4p Syahmi Sazli dan isterinya disamping hantar4n terbabit ditinggalkan ribuan tanda suka yang setakat ini sahaja sudah meraih lebih 55,000 tanda suka.

Rata2 warg4net meninggalk4n ratus4n komen p0sitif dengan sikap pasangan bahagia tersebut yang begitu hvmble.

“Dah kaya tapi masih tetap berniaga sebab dia memang minat berni4ga, orang paling hvmble”

“Saya pun suka Nisa dan Syahmi, tak berl4gak langs0ng. Terbaik la”

“Idola ku paling hvmble walaupun duit dah berk3pok still nak nampak hvmble, respect”

“Suka tengok diorang, Youtuber paling sempoi. Banyak bersedek4h tanpa buat content…”

Syahmi Syazli tayang rumah baru, netizen tetap rasa dia humble… Ini sebabnya. Sebelum ini, rumah baru Youtuber dan pengarah filem tersohor iaitu Syahmi Sazli pernah vir4l gara2 keunikan yang dipaparkan disamping rekaannya yang menarik perhatian warg4net.

Pun begitu, nampaknya sekali lagi rumah baru Syahmi Sazli menjadi tumpuan buat peminat dan penyok0ngnya berikutan satu rakam4n vid3o yang dilakukan oleh dirinya sendiri.

Menghasilkan vid3o house tour, Syahmi Sazli yang turut berk0ngsikan menerusi ruangan TikT0k membuatkan dia hangat diperkatakan oleh warg4net diruang komen disamping menerima ribuan tanda suka ramai.

Mana tidaknya, dalam disebalik dia berk0ngsikan beberapa ruang dalam rumahnya termasuklah dapur dan bilik di bahagian atas, sempat juga dia menunjukkan bilik buat Yoe Parey dan Asif sekali gus menerima pujian warg4net.

Turut menjengah ke ruangan komen, cara Syahmi Sazli membuat vid3o house tour turut mendapat respek daripada netiz3n kerana dia turut berk0ngsikan pih4k yang membuat rumahnya itu.

Lanjutan daripada komen2 netiz3n di hantaran vid3o tersebut di Tikt0k juga, rata2 daripada mereka merasa tumpang gembira melihat apa yang dimiliki oleh anak muda ini.

“…aku tak rasa macam dia nak menunjuk kekayaan dia sebab dia humble”

“Ada jugak bilik khas Yoe dengan Asif macam tak sangka…”

Sumber : inforakyat.net.

Pihak Portal Islamik tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Oscar’s Oasis Ya.

Jemput join group ni, sama2 kita berkongsi info islamik. inshaAllah bermanfaat disana. terima kasih atas kerja sama anda semua.
Nak Join –> Klik Disini

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: