(VIDE0): Subhanallah, INilah Doa Dua Beradik Untuk Memohon Kesembuhan, Yang Sangat Menyentuh Hati

Keadaan kehidupan sekarang ini yang dipenuhi dengan pelbagai masa1ah, contohnya peny4kit C-19 pastinya memberikan kesan kepada setiap rakyat. baru-baru ini vir4l satu vide0 dua beradik yang telah berdoa bersama-sama adiknya.

Dalam vide0 ini dan tidak diberikan penjelasan apakah yang telah berlaku kepada dua beradik ini. Namun yang jelas kelihatan keadaan tangan dua anak ini ada masalah kesihatan.

Itulah sebabnya dua beradik ini dengan sepenuh hati berdoa kepada Allah memohon agar ada ubat yang dapat menyembuhkan mereka. Lihat dengan jelas dalam vide0 itu kedua beradik ini berdoa sehingga mengalirkan air mata.

semoga Doa abg dan adik ini di dengar oleh Allah swt, dan di kabulkan oleh Allah swt amiinn…

Inilah harapan dalam doa anak ini:

“ya Allah, berikanlah kami rezeki,..tolong kami untuk berubat, supaya kami cepat sembuh..”

INI ANTARA REKASI NETIZEN:

“Boleh bagi detail tak anak2 tu..tinggal dimana atau ade penjaga yang boleh dihubungi.jom sama2 kite bantu”.

“Aamiin semoga kamu diberikan kesembuhan dan dipermudahkan segala urusan dan doa mu dikabulkan oleh Allah SWT.”

‘Setiap peny4kit ada penawarnya berusaha lah ya,semoga cepat sembuh”

“Moga ALLAH sembuhkan anak ini dan permudahkan segala urusan keluarganya dunia dan akhirat, Insyaallah.Aameen”

” Saya check fb keluarga ini dpt lihat kedua2 anak ini ada masaalah penyakit kulit yg serious….sedih tengok…

Semoga mendapat kesembuhan ….aamiin..Allahuakbar….keadaan menyayat hati .

“Minta tolong..ayahnya letakkan no akaun bank kat komen ni.. boleh jugak kita sama-sama hulurkan sedikit duit buat anaknya ke hospital buat rawatan… tolong ²..”

ALLAH sgt2 mnyangi hmbanya…dugaan yg dhdpi pd ank2 ini jga adalh ujian pd kt sjauh mna prtolngan kt pd anak2 ini..

LIHAT VIDE0 2 BERADIK NI BERDOA KEPADA ALLAH DENGAN SEPENUH HATI

Semoga melalui vide0 ini ramai yang akan sedar bahawa apa pun yang berlaku dalam hidup kita jangan pernah lalai untuk berdoa kepada Allah.

sumber: kredit fb mohd Adam

Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!