[VIDEO] Baru Jadi J4nda, Bersama Bekɑs Suami Sempat J0get2 Depan Pejabat Agama

Urusan kahwin cer4i bukanlah satu perkara yang boleh dianggap mudah. Namun, melihat dari kehidupan berumah tangga sesetengah pasangan muda ketika ini, ia seakan satu perkara yang diambil ringan.

Katanya lepas cer4i talak dua

Hal ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @noralunia apabila dia dengan senang hati menari bersama bekas suami mengikut rentak lagu di aplikasi TikTok selepas sah bercerai.

Pengguna TikTok itu menari bersama bekas suami di hadapan Kompleks Pentadbiran Agama Islam Islam teluk Intan dengan meninggalkan kapyen di memaklumkan baru sahaja bergelar janda.

“Officially i JANDA pada hari ini dengan talak loro talak loro (talak dua) . Terima kasih ex banyak jaga saya sebelum ni . semoga jumpa jodoh yang lebih baik,” tulisnya.

Tengok ulang2 sebab tak percayai lepas cerai joget2

Perkongsian wanita itu telah mendapat pelbagai respon daripada netizen yang rata-rata pelik dengan tindakannya yang menari di hadapan pejabat agama.

Ada juga yang tidak mempercayai bahawa mereka berdua telah bercerai kerana terlihat gembira sahaja seakan tidak ada perkara serius berlaku.

Namun, apa yang membuatkan netizen berasa kurang enak melihatnya adalah pernceraian yang berlaku seakan satu permainan buat mereka kerana sempat berjoget TikTok selepas meruntuhkan masjid yang pernah dibina sebelum ini.

Roboh masjid pun gembira ye?

Kahwin cerai macam satu permainan pula

Kenapalah bangga dengan perkara yang Allah tak suka

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Media Portal Press

Sumber: TikTok @noralunia