[Video]Bapa Berjvjuran Alr Mata Hantar Anak Ke Tadika, Berat Nak Iepaskan Kesayangan.

[Video]Bapa Berjvjuran Alr Mata Hantar Anak Ke Tadika, Berat Nak Iepaskan Kesayangan.

Sejak minggu lalu, Taman Asuhan Kanak-kanak atau tadika sudah dibuka semula dengan syarat megikut pr0tokol kesihatan yang ket4t.

Jadi, ibu bapa yang mempunyai anak kecil sudah mulai menghantar anak-anak ke tadika sebelum bergerak ke tempat kerja.

Sudah tentu pelbagai ragam dapat dilihat apabila mereka memulakan sesi persekolahan itu kerana kebanyakkannya pertama kali menjej4kkan kaki ke tadika.

Bapa yang menangls sungguh2.

Namun begitu, bvkan hanya anak-anak yang menangis, bahkan ada juga ibu bapa yang turut berem0si melihat anak kecil mereka sudah mulai memakai uniform sekolah.

Perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna Tikt0k dikenali sebagai Deeyla Rusly, dia telah memuat naik video suaminya yang begitu sbak ketika menghantar anak ke tadika.

Dapat dilihat a1r mata berjvjuran keluar ketika suaminya sedang memandu kereta dan diselangi ketawa kecil anaknya di tempat duduk belakang.

Suka tengok bapa caring dengan anak.

Melihat momen tersebut, rata-rata warganet telah mninggaIkan komen diruangan Tiktok Deeyla Rusly itu dengan berseIoroh membayangkan bagaimana penerimaan lelaki tersebut apabila melihat anak perempuannya bernikah ketika sudah dewasa nanti.

Pastinya suasana lebih mengharvkan kerana baru sahaja berplsah sementara untuk ke sekolah sahaja bapanya sudah menangls dengan tervk seperti itu.

Tak boleh bayang kalau anak dia kahwin

Sumber: Deylaa Rusly

Mohon Subscribe Channel Nasihat Ustaz, Semoga Ada Amalan Kita Untuk Hari Ini, Jom Buat Saham Untuk Akhirat