[VlDEO] Dua Tahun Tak Berjumpa, lbu Sbak Dalam Tawa Lihat Anak Menantu Depan Mata

Sejak akhir-akhir ini, banyak video yang berlegar-legar di media sosiaI menunjukan pertemuan anak-anak yang telah terp1sah lama dengan ibu bapa.

Kebanyakan daripada mereka telah membuat kjutan agar pertemuan tersebut begitu bermakna selepas berbulan-bulan terp1sah jarak kerana kekangan perintah kawalan pergerakan (PKP).

Buat kjutan untuk mak

Salah satu video yang mendapat perhatian ramai adalah perk0ngsian daripada pengguna TikT0k dikenali sebagai 2411ar2 apabila,

memuat naik vieo penyam4rannya sebagai seorang pelayan kedai makan untuk memberi kjutan buat ibunya yang sudah dua tahun tdak bersua muka.

Pada awalnya, ibu lelaki itu langsung tdak menyedari kehadiran anak tersayang dan hanya menganggap individu yang berdiri disebelahnya adalah pelayan kedai makan yang ingin mengambil pesanan.

Tak perasan menantu dan cucu2 sebelah meja

Dia juga tidak perasan sama sekali wanita dan kanak-kanak di meja sebelah adalah menantunya serta cucu-cucu kerana masing-masing memakai pelitup muka.

Namun tdak lama selepas itu, lelaki berkenaan telah membuka pelitup muka dan ibunya serta merta bergenang air mata kerana terkjut melihat anaknya di depan mata.

Kerinduan yang tak terhingga

Suasana mengaharukan itu telah mendapat perhatian warganet apabila bahagian pertama video tersebut telah ditonton lebih daripada 1 juta viewers hanya dalam masa satu hari ia dimuat naik.

Rata-rata warganet juga mengakui sbak melihat situasi berkenaan dan memahami perasaan ibu pengguna TikT0k itu yang lama menahan rindu untuk bertemu keluarga anaknya yang hampir dua tahun tidak dapat bersua.Sumber: TikT0k, OMM