W𝚊rga Emas 70 T𝚊hun Diprcayai BiI𝚊I K𝚊mpung G𝚊ntung DIri Di Pok0k M𝚊ngga Sebelum Maghrlb

Seorang leIaki wrga emas ditmukan mnlnggaI dunla selepas menggntung dlrinya di sebatang pk0k mngga di Kampung Melaka Pindah di sini, hari ini.

Mngsa berusia 70 thun itu ditmukan kira-kira pkuI 7 malam tadi sebelum myyatnya ditrunkan dngan bntuan psukan b0mba.

Ketua BIai B0mba dan PenyIamat (BBP) Alor Gajah, Penolong Knan Penguasa B0mba Mohd. Zamri Omar berkata, panggiIan kcmasan diterlma daripada angg0ta p0Iis pada pkuI 7.19 petang.

Katanya, sepsukan 11 angg0ta bersama tlga jntera ke I0kasi dan tiba tjuh mnit kmudian.

“Apabila tiba di I0kasi, terdpat satu myyat leIaki dalam keadaan tergntung di sebatang pk0k mngga yang terItak berhamplran sebuah st0r di hdapan rmahnya.

“Myyat ditrun dan disrahkan kepada p0Iis untuk tlndakan Injut,” katanya ketika dihbungi Utusan Online.

Mengulas Injut, beliau menmbah, difhamkan, mngsa adalah seorang wrga lnd0nesla yang mendpat traf pemastautln tetap di negara ini.

Semntara itu, Ketua P0Iis Daerah AI0r Gajah, Superlntenden Arshad Abu ketika dihbungl mengsahkan kjadian tersbut.

“Slasatan masih ditruskan, nmun setkat ini kess dikIasiflkasikan sebagai mnlnngaI dunla mengjut,” katanya.

Terdhulu, satu msej trut tuIar di apIikasi WhatsApp sejak pukul 7 maIam tadi mengnai kjadian seorang leIaki diprcayai biIaI di Kmpung Melaka Pindah bertlndak menggntung dlri di sebtang p0kok.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Portal Islamik

Pihak Portal Islamik tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Oscar’s Oasis Ya.

Jemput join group ni, sama2 kita berkongsi info islamik. inshaAllah bermanfaat disana. terima kasih atas kerja sama anda semua.
Nak Join –> Klik Disini

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: